Tuinaanleg Kerkdriel


Tuinaanleg Kerkdriel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw gehele tuinaanleg Kerkdriel kan regelen ? Kwekerij van Dijk is dan het bedrijf dat u zoekt. Bij het laten aanleggen van een tuin komen allerlei zaken kijken. Wij zullen er voor zorgen dat als wij klaar zijn u uw droomtuin heeft. Naast tuinaanleg Kerkdriel hebben wij ook allerlei andere werkzaamheden waarvoor wij in te zetten zijn. Voor een overzicht van alle taken die wij uitvoeren kunt u kijken op onze pagina loonwerk.

Wat komt er kijken bij tuinaanleg Kerkdriel ?

Als u ervoor kiest om uw tuin aan te laten leggen door Kwekerij van Dijk zullen we allereerst een afspraak maken om uw wensen door te nemen. Als wij dit allemaal besproken hebben zal een van onze medewerkers een ontwerp voor u gaan maken aan de hand van uw wensen. Als wij een compleet ontwerp voor u hebben zullen wij dit weer aan u voorleggen. Hierna volgen de eventuele aanpassingen of het opstellen van de offerte. Bij een akkoord zullen wij een datum afspreken om te beginnen aan alle werkzaamheden.

Als u kiest voor de tuinaanleg Kerkdriel van Kwekerij van Dijk moet u allereerst bedenken wat voor uitstraling u wenst. Hierdoor kunt u betere beslissingen maken over de beplanting, bestrating, verlichting en eventueel een vijver of besproeiing. Er zijn allerlei soorten beplantingen die u kunt kiezen voor in uw tuin. Zo kunt u een van onze sierappel bomen kiezen. Voor de bestrating en verlichting kunt u ook alle materialen kiezen dan wordt dit ook weer in het ontwerp verwerkt.

Contact

Heeft u interesse in onze tuinaanleg Kerkdriel ? Of heeft u nog vragen over een van onze werkzaamheden ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons bereiken door te bellen naar +31 (0)6 483 91 326 of te mailen naar info@kwekerijvandijk.nl.

Tuinaanleg [pb-city]

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)