Tuin winterklaar maken Haaften


Tuin winterklaar maken Haaften

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor uw tuin winterklaar maken Haaften ? Dan bent u bij Kwekerij van Dijk aan het juiste adres. Wij zijn een kwekerij met jarenlange ervaring en kennis, die garant staan voor onderscheidende, hoogwaardige diensten van uitstekende kwaliteit. U kunt ons daarnaast inschakelen voor allerlei werkzaamheden op het gebied van het winterklaar maken van uw tuin.

De werkzaamheden

 • Winterklaar maken van borders. Wij laten de vaste planten in borders en perken het liefst zo lang mogelijk staan. Ook al is de bloei niet meer uitbundig, u kunt juist enorm genieten van die laatste bloem van de Dahlia of de Lavatera. Het is natuurlijk wel mogelijk om een deel van de afgestorven vaste planten weg te laten knippen, zo ziet de border er nog op zijn mooist uit.
 • Eenjarige planten verwijderen. De meeste eenjarigen zijn nu wel uitgebloeid. Het is aan te raden ze voor de eerste nachtvorsten weg te laten halen, omdat de stengels anders gaan rotten en erg vies worden. Op de kale plekken kunnen nu eventueel voorjaarsbollen de grond in. Ook de planten in de moestuin zijn nu wel over hun hoogtepunt heen, evenals tomaten en andere planten in de kas.
 • Gazon winterklaar. In de herfst kan het gazon voor de laatste keer gemaaid worden. De temperatuur gaat naar beneden dus het gras groeit nu minder snel. Als het heel zacht is in de herfst, kan het nodig zijn om aan het begin van de winter nog eens te laten maaien. Maar laat het gras liever wat langer de winter door gaan dan te kort.

Naast deze werkzaamheden kunnen wij ook voor u snoeien, de planten beschermen en nog veel meer. Laat ons weten wat u van plan bent en wij voeren het uit. Uw tuin winterklaar maken Haaften is nu nog makkelijker! Neem snel contact met ons op!

tuin winterklaar maken [pb-city]

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)