Sierappel Red Sentinel

Sierappel Red Sentinel

Kwekerij van Dijk heeft allerlei soorten bomen of heesters waar zowel consumptie- als sierappels aan groeien. Een van deze soorten is de sierappel Red Sentinel. Deze sierappel groeit in de herfst en staat bekend om zijn mooie kleur. Naast de sierappel Red Sentinel kweken wij nog andere soorten. Zo ook de Malus Evereste en de Viburnum opulus Compactum.

Malus ‘Red Sentinel’

De Malus ‘Red Sentinel’ heeft twee soorten appels. De appel voor consumptie en de sierappel. De sierappel Red Sentinel wordt gekweekt speciaal voor zijn mooie kleur. Deze groeien in de herfst en zijn niet voor consumptie maar enkel als sierappels geschikt. Het is verschillend per ras hoe gevoelig ze zijn voor schurft.

De sierappel Red Sentinel groeit aan kleine bomen of grote heesters. In het voorjaar staan ze mooi in bloei. Ze staan eerst in het roze in bloei en veranderen later naar wit. Tot december dragen de bomen rode vruchten. De bladeren zijn groen. In het najaar veranderen deze naar goudgeel.

Contact

Heeft u interesse in onze sierappel Red Sentinel ? Bent u op zoek naar meer informatie ? Heeft u nog vragen over onze sierappel Red Sentinel ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook contact opnemen met ons door te bellen naar +31 (0)6 483 91 326 of te mailen naar info@kwekerijvandijk.nl.

Sierappel Red Sentinel

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)