Red Sentinel

Red Sentinel

Bent u op zoek naar een mooie sierappel ? Wilt u een boom of heester met sierappels ? Dan kan Kwekerij van Dijk u van dienst zijn. De Malus ‘Red Sentinel’ is een zeer bekende soort sierappel. Deze groeit aan een mooie grote heester of een kleine boom. Hieronder vindt u meer informatie over de boom en de Red Sentinel sierappel. Daarnaast bieden wij ook nog twee andere soorten sierappels aan. Voor meer informatie over onze andere soorten kunt u kijken op onze pagina kwekerij.

De Malus ‘Red Sentinel’

De Red Sentinel groeit aan een kleine boom of een grote heester. Ze bloeien eerst roze, dit verandert  later naar wit. De bomen hebben tot december rode vruchten. De bladeren zijn groen en worden in de herfst goudgeel.

De appels die aan de boom groeien zijn twee soorten. Er groeien consumptieappels en sierappels. De sierappels groeien in de herfst en worden gekweekt voor hun mooie kleur. De appels die in de herfst groeien zijn enkel geschikt als sierappels en niet voor consumptie. Afhankelijk van de soort boom of heester verschilt de gevoeligheid voor schurft.

Contact

Heeft u interesse in onze sierappel Malus ‘Red Sentinel’ ? Bent u op zoek naar meer informatie ? Heeft u nog vragen over een van onze sierappels ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook contact opnemen met ons door te bellen naar +31 (0)6 483 91 326 of te mailen naar info@kwekerijvandijk.nl.

Red Sentinel

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)