Malus Evereste

Malus Evereste

De Malus Evereste is een van de sierappels die Kwekerij van Dijk kweekt en verkoopt. Bij ons kunt u terecht voor zowel losse sierappels als complete Malus concepten. Naast de Malus Evereste bent u ook bij ons aan het juiste adres voor de sierappels Malus ‘Red Sentinel’ en de Viburnum opulus Compactum.

De sierappelboom

De Malus Evereste is een kleine boom met een kroon in de vorm van een piramide die over langere tijd in deze vorm breder wordt. De bladeren zijn donkergroen en iets gelobd. Ze blijven in de herfst lang aan en later verkleuren ze naar geeloranje. Ook zitten er grote bloemen in de boom. Ze bloeien in groepjes van 4 tot 8. De knoppen zijn eerst paarsroze en later worden de bloemen helderwit. De stand van de takken is eerst spreidend. Later wordt dit iets meer doorbuigend. De twijgen en stam zijn donkerbruin.

De Malus Evereste is een boom die geschikt is om in parken, tuinen en plantsoenen te  plaatsen . Ook kan de Malus Evereste functioneren als straatboom als deze wordt geplaatst in een plantstrook. Tot slot zijn de bomen ook nog eens vrij van schurft en meeldauw.

Contact

Heeft u interesse in onze sierappel Malus Evereste ? Bent u op zoek naar meer informatie ? Heeft u nog vragen over een van onze sierappels ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook contact opnemen met ons door te bellen naar +31 (0)6 483 91 326 of te mailen naar info@kwekerijvandijk.nl.

Malus Evereste

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)