Hovenierswerk Zaltbommel

Hovenierswerk Zaltbommel

Kwekerij van Dijk is naast het kweken van bomen ook inzetbaar voor allerlei soorten loonwerk. Zo ook voor hovenierswerk Zaltbommel . Wij hebben ervaring met verschillende werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het spitten van uw (moes)tuin, de aanleg of onderhoud van uw tuin, het winterklaar maken van uw tuin, het knippen van uw heggen en bestrating.

Ontwerp

Bent u de uitstraling van uw tuin zat of zijn bepaalde onderdelen van uw tuin aan vervanging toe? Kwekerij van Dijk helpt u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Hierbij staan uw eigen wensen en idee├źn centraal. Wat moet de indeling van de tuin worden? Welke materialen wilt u graag terugzien in het eindresultaat? Ook verlichting, beplanting, eventuele vijvers, en ander hovenierswerk Zaltbommel komen aan bod tijdens het gesprek waarin wij samen met u gaan denken over uw nieuwe tuin.

Aanleg

Na het ontwerp is het tijd om te beginnen met het aanleggen van de tuin. Hierbij staat hovenierwerk Zaltbommel centraal: het groen wordt geplant, het gras wordt gelegd en de bestrating wordt geplaatst. Hierbij wordt meteen de beplanting gesnoeid en verzorgd, zodat de volgende onderhoudsbeurt langer uitgesteld kan worden. Nadat er een prijsafspraak is gemaakt, komen wij zo snel mogelijk het hovenierswerk Zaltbommel voor u uitvoeren.

Onderhoud

Nadat uw tuin is aangelegd, kunt u een tijd genieten van het prachtige hovenierswerk Zaltbommel . Het is echter wel belangrijk om de tuin regelmatig groot te onderhouden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar Kwekerij van Dijk helpt u graag. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkundigheid en juiste gereedschappen maken wij van uw tuin binnen de kortste keren weer een prachtig paradijs.

Contact

Heeft u interesse in ons hovenierswerk Zaltbommel ? Of heeft u nog vragen over een van onze werkzaamheden ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons bereiken door te bellen naar +31 (0)6 483 91 326 of te mailen naar info@kwekerijvandijk.nl.

Hovenierswerk [pb-city]
Uw naam (verplicht)
Uw adres
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer (verplicht)
Uw email (verplicht)
Onderwerp
Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)